Toinen merkittävä nouseva markkinoiden trendi, joka voi kaventaa Bitcoinin hinnan uusille korkeuksille

Tekniset indikaattorit saattavat viitata siihen, että Bitcoin on tällä hetkellä porrastettu voittojen ja tappioiden välillä, mutta perustavanlaatuiset mallit viittaavat toisin.

Glassnoden raportin mukaan uusi perussignaali merkitsee sitä, että myyntipaine vähenee rajusti. Tämä tarkoittaa sitä, että markkinoilla olevat sijoittajat ja kauppiaat eivät todennäköisesti myy BTC: tä, mikä voi tarkoittaa, että markkinat ovat edelleen hyvin nousussa Bitcoinissa.

Glassnoden tietojen mukaan Bitcoin Profit likviditeetti on „alaspäin suuntautuvalla radalla“ ja on jatkunut siinä mallissa suurimman osan marraskuusta. Joidenkin kommentaattoreiden mukaan kaavio on yksi „koskaan nousevimmista“, kun se sinetöi sopimuksen siitä, missä markkinatilanne tällä hetkellä on.

Kun myyjät eivät ole näkyvissä, ostajat katsovat selvästi eteenpäin, eivätkä he ole vielä heittäneet pyyhettä.

Vaikka tähän liittyy yleensä ehtoja; ostajat ovat nousussa, kunnes spekuloitu laskeva trendi nousee ja pakottaa heidät myymään. Joskus hinnat ovat osuneet tietyille tukitasoille, toisinaan tiedotusvälineiden aiheuttama pelko ja huoli voivat vaikuttaa massiivisesti myynti- ja ostopäätöksiin. Mielenkiintoista on, että tiedotusvälineistä on tullut sekoitus nousevia ja laskevia analyysejä, jotka ovat riittäneet markkinoiden tunteiden heiluttamiseen näinä aikoina.

Kerro, että analyytikko MoonCarl selitti olevansa vakuuttunut siitä, että härkätau ei kestä. Analyytikko, joka puolustaa ajatusta „dipin ostamisesta ja riippuvuuden vähentämisestä valtamediasta“, kyseenalaisti sijoittajien uskottavuuden ja totesi, että suurten sijoitusalustojen „mediahyökkäys“ aiheuttaa „pinnallisen“ härkäajon, joka ei olla yllä liian kauan. Toisaalta on noudatettu kohtuullista osaa vastakkaisista ennusteista, jotka kaikki keskittyvät yleensä siihen tosiasiaan, että Bitcoin todella rikkoo 20 000 dollaria ennemmin tai myöhemmin.

Viimeisten 12 tunnin aikana johtava kryptovaluutta oli 18 648 dollaria, mutta tämän kirjoitushetkellä Bitcoin nousi lievästi alaspäin 18363 dollariin. Laskeva nielemismallit ovat edelleen lisääntyneet, minkä vuoksi Bitcoin on pudonnut edelliselle tukitasolle. $ 17,600 on seuraava tuki, ja jos Bitcoin palaa kyseiseen tasoon muutaman tunnin sisällä, niin analyytikoiden spekuloima lievä laskeva ralli on ehkä löytänyt tiensä markkinoille.

On kuitenkin tärkeää unohtaa, että härkäajon odotetaan seuraavan pian sen jälkeen ja lähettävän Bitcoinin asteittain uusille korkeuksille, tämä on historiallisten trendimallien mukaista. Samaan aikaan Ethereum näyttää olevan hyvässä kunnossa sen kiehtovan hinnanmuodostuksen jälkeen 500 dollariin, vaikka markkinatrendit olisivat toisin ehdottaneet. Voitot nousevat jopa 5%: iin ja ETH: n 537 dollarin kauppahinta voi rikkoa uudet vastustasot hetkessä.