Crypto Market Cap kommer innenfor et steinkast på $ 1 billion

3. januar 2021 nådde kryptomarkedet en ny all-time høy verdivurdering.

For 910 milliarder dollar kom aktivaklassen i digital valuta nær 1 billion billion dollar.

Bitcoins dominans har også klatret til en treårig høyde, og har satt seg på 68%

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

3. januar 2021 ballumulerte den kumulative markedsverdien av alle kryptoer til hele 913 milliarder dollar, en ny all-time high.

For første gang på nesten tre år kom krypto aktivaklasse nær en billion dollar verdivurdering eller høyere. Den forrige rekorden for kryptovalutamarkedets totale verdsettelse ble oppnådd mot begynnelsen av 2018.

På toppen av rundt 830 milliarder dollar den gang fikk ikke aktivaklassen sjansen til å krysse referanseverdien før de gjennomgikk en massiv korreksjon mellom 2018 og 2020. En sterk nylig gjenoppblomstring har imidlertid banet vei for kryptomarkedet til endelig å realisere en verdsettelse av 1 billion dollar.

Bitcoin nå verdens niende mest verdifulle omsatte eiendel

Topp eiendeler etter markedsverdi: AssetDash

Ifølge AssetDash, et nettsted som rangerer verdens omsettelige eiendeler etter markedsverdi, er Bitcoin for tiden den niende mest verdifulle eiendelen i verden.

Kryptovalutaen kom nylig inn i topp 10, og overgikk Berkshire Hathaway og Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC) for bare noen få dager siden. Med rundt 600 milliarder dollar er Bitcoin nå et steinkast unna å overhale selv Tesla og Alibaba.

Spesielt er Berkshire Hathaway ledet av Warren Buffett – en berømt investor som ved flere anledninger avskjediget Bitcoin og kryptovalutamarkedet. I ett tilfelle, så sent som i 2018, gikk den amerikanske forretningsmagnaten så langt som å kalle den digitale eiendelen ‚ rottegift i kvadrat .‘