Bitcoin-prisudsigelse: Nedtrenden fortsætter, da BTC / USD dykker under 9.347 $

BTC / USD står i øjeblikket over for et tilbageslag i øjeblikket; dette er muligvis ikke permanent, da mønten sandsynligvis kan have et bullish løb på kort sigt, men en prisstigning kan hjælpe mønten med at røre ved det ugentlige højde. I øjeblikket handler Bitcoin Loophole omkring 9 250 $ niveau efter et frit fald fra 9 347 $ i dag. Mønten har vist en enorm volatilitet i de sidste 5 dage.

Fra og med nu sigter Bitcoin at falde igen, men nøgleapparatet bliver en trussel mod bjørnene

I mellemtiden er der et stort antal tekniske niveauer samlet omkring den aktuelle pris, hvilket betyder, at mønten kan være sårbar over for yderligere tab mindst, så længe den går under kanalens nedre grænse. Efter at dette er bekræftet, kan BTC / USD falde til $ 8.500, $ 8.300 og $ 8.100 understøttelser, hvis $ 8.800-supporten ikke holder.

Men i den modsatte retning, hvis kritisk support kan fortsætte med at yde støtte til markedet, kan vi bestemt forvente, at Bitcoin-prisen kommer tilbage til et modstandsniveau på $ 9.400, før markedet oplever en stigning langt over 9-dages og 21- dag glidende gennemsnit for at nå de potentielle modstandsniveauer på henholdsvis $ 10.000, $ 10.200 og $ 10.400. Den tekniske indikator stokastiske RSI falder, et yderligere fald kan medføre, at Bitcoin-prisen falder mere, men et købspres kan besøge markedet snart.

I henhold til det 4-timers diagram, med det pludselige skift af Bitcoin-prisen over $ 9.300, blev Bitcoin’s chancer for at krænke den gamle støtte på $ 9.200 nu modstand

Tyrene er endnu ikke ude af træet, og der er brug for en pause over –dag- og 21-dages glidende gennemsnit for at ugyldiggøre det bearish tilfælde, da den stokastiske RSI bevæger sig under 65-niveauet.

Imidlertid ville et højvolumenbrud over $ 9.300 krænke det baugse mønster for højdepunkterne og flytte risikoen til en stigning på $ 9.400 og derover. Specielt bevægelsen over $ 9.500 understøttes af en stigning i købsmængder. Med andre ord kunne Bitcoin-prisen vende tilbage til $ 9.200 $ inden for de næste par dage, før den når en anden understøttelse på $ 9.100 og derover.